Τριχόπτωση; Πως να την αντιμετωπίσεις!

Όταν η εποχιακή τριχόπτωση δεν είναι πλέον εποχιακή καθώς δε σταματάει ποτέ, τότε ήρθε η ώρα για δραστικές λύσεις. Δυστυχώς με το πρόβλημα της τριχόπτωσης δεν μπορείς να κάνεις και θαύματα, ειδικά όταν πρόκειται για κληρονομική τριχόπτωση στην οποία δεν υπάρχει θεραπεία αλλά κάποιες λύσεις για τον περιορισμό της αραίωσης των μαλλιών.

 

Στην περίπτωση όμως που η τριχόπτωση δεν είναι ένα κληρονομικό γονίδιο, τότε μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε μέχρι και να την εξαλείψουμε υιοθετώντας συγκεκριμένες συνήθειες και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα.   

 

Μια ισορροπημένη διατροφή

Σημαντικός παράγοντας στην υγεία μας αλλά και στην υγεία των μαλλιών μας είναι η διατροφή.

Οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που μας παρέχουν τα φρούτα και τα λαχανικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της τριχόπτωσης και γενικότερα στην μείωση της αραίωσης των μαλλιών.

 

Αντιμετώπιση της τριχόπτωσης: Απέβαλε το άγχος!

Στις μέρες μας η φράση «μην αγχώνεσαι» σίγουρα θα ακούγεται «γελοία» στα αυτιά σας. Είναι καλό όμως να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας  ότι το άγχος ευθύνεται για πολλές παθήσεις και σε πολύ σημαντικό βαθμό και για την τριχόπτωση.

 

Αντιμετώπιση τριχόπτωσης και δενδρολίβανο

Το έλαιο δενδρολίβανο έχει αποδειχθεί σωτήριο για την τριχόπτωση αφού βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τις ρίζες των μαλλιών.

 

Σε αυτήν την προσπάθεια φυσικά, θα σας βοηθήσουν και επαγγελματικά προϊόντα κατά της τριχόπτωσης.

 

Τι αξίζει να δοκιμάσετε:  

 

Kerastase Specifique Aminexil αμπούλες 42X6ml

Εντατική θεραπεία κατά της τριχόπτωσης. Αναστέλλει την απώλεια μαλλιών και δρα για τη βελτίωση της ποιότητας των νέων μαλλιών και της πυκνότητας, με ορατά αποτελέσματα.

 

Nioxin Night Density Rescue 70ml

Η 1η θεραπεία νύχτας, που αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών, μειώνοντας την τριχόπτωση.

Το Nioxin Night Density Rescue αποτελεί μία νέα, εξειδικευμένη θεραπεία, η οποία μειώνει αποτελεσματικά την τριχόπτωση που σχετίζεται με τις βλάβες από οξείδωση στο τριχωτό της κεφαλής.

 

Schwarzkopf Scalp Genesis Root Activating Serum αμπούλες 7x10ml

Θεραπεία σε αμπούλες για τον περιορισμό της τριχόπτωσης που δεν οφείλεται σε παθολογικούς παράγοντες. Ιδανικό για λεπτά αδύναμα μαλλιά που χάνουν την πυκνότητα τους.

Τριχόπτωση; Πως να την αντιμετωπίσεις!