Δημιουργώντας στυλ μπροστά από τη μόδα, με τη Sebastian Professional

Δημιουργώντας στυλ μπροστά από τη μόδα, με τη Sebastian Professional
03-04-2014
Η Sebastian Professional είναι ένα κορυφαίο, υψηλής αισθητικής brand, για τολμηρούς ανθρώπους, που επιθυμούν να βρίσκονται πάντα μπροστά από τις τάσεις.

Η φιλοσοφία των προϊόντων Sebastian βασίζεται στο γεγονός ότι η ιδιαιτερότητα του καθενός έχει τόσα πολλά χρώματα και διαστάσεις, ώστε δεν θα μπορούσε να κλειδωθεί σε ένα μόνο look.

Για το λόγο αυτό, η Sebastian δε μένει ποτέ στατική, αντίθετα σκέφτεται πάντα μπροστά. Αισθάνεται μπροστά, κοιτάζει μακριά, ανατρέπει τα καθιερωμένα, προχωράει πέρα από τη συμβατικότητα.

Πως ξεκίνησαν όλα…

Η Sebastian εκπροσωπούσε πάντα ό,τι πιο πρωτοποριακό. Με προϊόντα για τα μαλλιά που απελευθερώνουν τη δημιουργικότητα, βρίσκεται για περισσότερα από 35 χρόνια στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στον κλάδο της κομμωτικής.

Η πρώτη, μεταξύ άλλων, πρωτοποριακή ιδέα γεννήθηκε στην πρωτεύουσα του στυλ Los Angeles, με την Geri Cusenza η οποία εφηύρε την τοστιέρα για τα μαλλιά.

Λίγο μετά, τα Cellophanes, εμπνευσμένα από τα συναρπαστικά χρώματα στα παζάρια της Τυνησίας, αποτέλεσε το πρώτο χρώμα ημι-διάρκειας για τα μαλλιά, χωρίς αμμωνία.

Πρωταγωνιστής σε πολλές επιδείξεις και σε πολλά καλλιτεχνικά events, αναδείχθηκε στη συνέχεια η λακ Shaper. Αποτέλεσε την πρώτη λακ που επιτρέπει το βούρτσισμα και η Νο1 σε πωλήσεις λακ για 13 συνεχόμενες χρονιές.

Κλέβοντας την παράσταση, με βραβευμένα προϊόντα…

Τα προϊόντα Sebastian επαναλανσαρίστηκαν το 2009, σε μία πλήρη από κάθε άποψη και εύκολης επιλογής γκάμα προϊόντων.

Οι κατηγορίες σειρών που δημιουργήθηκαν  είναι οι εξής:

FLOW: Sophisti-caring Stylers
Όπως το Potion 9, 2010 Best Hair Product στα Cosmo Beauty Awards (Σουηδία), ισχυρό χάρη στις πολλαπλές διαστάσεις του, θρέφει τα μαλλιά δημιουργώντας ταυτόχρονα styling ή το Whipped Crème, κρεμώδης αφρός για αισθησιακούς κυματισμούς, βραβευμένο στα Vogue Beauty Awards στην Ινδία.

FOUNDATION: Excel-ent Care
Όπως το σαμπουάν και το conditioner Hydre, βραβευμένο στο Australian Beauty Awards 2010.

FLAUNT: Shine-sational Stylers
Όπως το Trilliant, το Νο1 σε πωλήσεις spray λάμψης.

FORM: Sculpt-astic Stylers
Όπως το Microweb Fiber, 2010 GQ Men’s Care Award-Winner (Ταϊβάν), με τις απίστευτες ιδιότητες αναδιαμόρφωσης ή το Volupt Spray, 2010 Healthy Beauty Award-Winner (ΗΠΑ), που συνδυάζει αισθησιακή απαλότητα με αφοπλιστικό όγκο.

Κλέψτε και εσείς την παράσταση σε κάθε σας εμφάνιση, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα Sebastian Professional που θα βρείτε εδώ.

Πηγή: Sebastian Professional – Experience what’s next