Η Kerastase γιορτάζει 50 χρόνια υπεροχής στην περιποίηση μαλλιών

Η Kerastase γιορτάζει 50 χρόνια υπεροχής στην περιποίηση μαλλιών
21-03-2014
Εδώ και 50 χρόνια, η Kerastase γοητεύει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Οι δημιουργίες της απαντούν ιδανικά σε κάθε ανάγκη, κάθε εποχή και είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Η δημιουργική άνθιση της δεκαετίας του ‘60

Η νέα επιστήμη της περιποίησης μαλλιών γεννιέται. Ένας αέρας ελευθερίας διαμορφώνει το στυλ και το χτένισμα. Η εποχή του ροκ, του μίνι και της απελευθέρωσης ανατέλλει. Χειραφέτηση, δημιουργία, πρόοδος, ανεμελιά, φέρνουν τη γυναίκα σε πρώτο πλάνο. Τα μαλλιά ακολουθούν τις νέες τάσεις και αποκτούν την απόλυτη ελευθερία.

Ο Francois Dalle, Γενικός Διευθυντής του ομίλου L’Oreal, συνειδητοποιεί ότι ανοίγει μια νέα αγορά με τεράστια δυναμική. Αυτός ο εμπνευσμένος οραματιστής λάνσαρε την Kerastase το 1964, δημιουργώντας ουσιαστικά την επαγγελματική περιποίηση μαλλιών.

Τα απλά προϊόντα του παρελθόντος για τις βασικές ανάγκες των μαλλιών δίνουν τη θέση τους στη σοφιστικέ περιποίηση, που προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες κάθε γυναίκας. Προϊόντα υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά αποτελεσματικά, προσφέρουν εξειδικευμένη προσωπική φροντίδα και αποκτούν το δικό τους χώρο μέσα στο κομμωτήριο αλλά και στο σπίτι.

Στην αιχμή της πρωτοπορίας, η Kerastase καινοτομεί με σειρές προϊόντων και τελετουργίες φροντίδας, ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν όλη την ομορφιά των μαλλιών.

Ιστορική αναδρομή στο πέρασμα του χρόνου

Δεκαετία 1960: Τα πρώτα “Bain”
Τα τρία πρώτα σαμπουάν για αναζωογόνηση, εξισορρόπηση και καταπολέμηση της πιτυρίδας.

Δεκαετία 1970: Συμβιβάζοντας το ασυμβίβαστο
Bain Divalent, το πρώτο σαμπουάν για το λιπαρό τριχωτό με ξηρές άκρες.

Δεκαετία 1980: Μπαίνοντας στο χώρο των αισθήσεων
Kerastase Nutritive για θρέψη στα ξηρά μαλλιά και Kerastase Soleil, η πρώτη αντιηλιακή σειρά για όλα τα μαλλιά, ακόμη και τα βαμμένα.

Δεκαετία 1990: Συνθέσεις αιχμής
Το πρώτο θερμο-ενεργό προϊόν κατά της τριχόπτωσης και το πρώτο γαλάκτωμα νανο-τεχνολογίας, το Aqua Oleum, φέρνουν την επανάσταση.

Δεκαετία 2000: Στην καρδιά της τρίχας με τα Ceramides
Kerastase Resistance για ενδυνάμωση και προστασία από τη θερμότητα. Kerastase Reflection και μάσκα Chroma Riche για εκθαμβωτική λάμψη στα βαμμένα μαλλιά.

Δεκαετία 2010: Πολυτελής περιποίηση
Το Elixir Ultime απελευθερώνει τη μαγεία των πολύτιμων ελαίων, για εκθαμβωτικά όμορφα μαλλιά. Το Fusio-Dose, το πρώτο σύστημα εξατομικευμένης περιποίησης στο κομμωτήριο, για κάθε ανάγκη των μαλλιών.

Εάν θέλετε και εσείς να ικανοποιήσετε τις εξειδικευμένες ανάγκες και των δικών σας μαλλιών, μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα Kerastase εδώ.

Πηγή: Kerastase Paris - Η τέχνη των τέλειων μαλλιών