Η αλήθεια για την αραίωση των μαλλιών

Η αλήθεια για την αραίωση των μαλλιών
08-01-2014
Σύμφωνα με μία παγκόσμια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 20.000 πελάτες κομμωτηρίων σε 17 χώρες, το 78% των ανθρώπων, άντρες και γυναίκες, θα εμφανίσουν αραίωση των μαλλιών σε κάποιο στάδιο της ζωής τους.

Πρόκειται για ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αποτελεί τεράστια πηγή στρες. Η αλήθεια για την αραίωση των μαλλιών είναι ότι δεν μπορεί να αναστραφεί, αλλά με τον έγκαιρο εντοπισμό, την παροχή επαγγελματικών συμβουλών και τα προηγμένα προϊόντα και τις τεχνολογίες, μπορείτε να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα φυσικά σας μαλλιά.

Οι αιτίες της αραίωσης

Δεν υπάρχει μόνο μία αιτία για την αραίωση των μαλλιών, υπάρχουν πολλές. Η αραίωση των μαλλιών προσβάλλει άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Η αιτία είναι συχνά γενετική, ενώ η αραίωση μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί σε συγκεκριμένες φάσεις της ζωής μας. Τα κύτταρα των μαλλιών αναπαράγονται με γρηγορότερο ρυθμό από οποιαδήποτε άλλα κύτταρα του οργανισμού μας, το οποίο σημαίνει ότι είναι ευαίσθητα στις μεταβολές της υγείας και του περιβάλλοντός μας. Η αντιμετώπιση της αραίωσης ξεκινά από την κατανόηση των παραγόντων που την προκαλούν και συμβάλλουν σε αυτή, καθώς και των πρώιμων προειδοποιητικών σημαδιών που πρέπει να αναζητούμε.

Η επιστήμη των μαλλιών


Για το NIOXIN, αραίωση των μαλλιών σημαίνει λιγότερες (αριθμητικά) τρίχες, πιο αδύναμες (συγκριτικά) τρίχες ή μη υγιές δέρμα κεφαλής για την ανάπτυξη των μαλλιών. Κάθε ένα από αυτά τα τρία σημάδια, τα οποία βασίζονται σε επιστημονικές παρατηρήσεις και σε απόψεις των κομμωτών και των καταναλωτών, έχει μια βιολογική εξήγηση.

Γιατί να επιλέξετε το NIOXIN

Επειδή πάνω από το 70% των καταναλωτών που το χρησιμοποίησαν, παρατήρησαν πιο υγιή, πιο πυκνά στην όψη μαλλιά, σε μόλις 4 εβδομάδες χρήσης.

Έχει αποδειχτεί ότι το NIOXIN, το Νο1 προτεινόμενο από κομμωτές προϊόν κατά της αραίωσης μαλλιών, που οφείλεται σε αδύναμα μαλλιά, στις ΗΠΑ, με την εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων για τα μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής, προσφέρει ορατά πιο υγιή, πιο πυκνά στην όψη μαλλιά.

Εφόσον θέλετε και εσείς να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την αραίωση των μαλλιών σας, μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα NIOXIN εδώ.

Πηγή: nioxin.com