Επαγγελματικές Βαφές

Επαγγελματικές Βαφές για τα Μαλλιά

Οι βαφές και γενικότερα τα βαμμένα μαλλιά δεν αφορούν μόνο τις γυναίκες αντιθέτως απευθύνονται και σε άνδρες. Το βάψιμο των μαλλιών είναι μια διαδικασία η οποία θα πρέπει να γίνεται με τα κατάλληλα προϊόντα και εργαλεία- αξεσουάρ. Θέλετε να έχετε ομοιόμορφα αποτελέσματα, με επαγγελματικές προδιαγραφές που καλύπτουν πλήρως κάθε σας προσδοκία; Αποκτήστε τις ποιοτικές επαγγελματικές βαφές μαλλιών για γυναίκες και άνδρες, τις οποίες επιθυμείτε. Ψάχνετε τα ιδανικά προϊόντα για βαμμένα μαλλιά; Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα φυσικών αποχρώσεων όπως, καφέ, μαύρο ξανθό και κόκκινο χρώμα και αποκτήστε τα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν. Βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επαγγελματικές βαφές μαλλιών από κορυφαίες μάρκες όπως για παράδειγμα την L'Oréal Professionnel, την Schwarzkopf Professional, την Majirel, την Koleston, την Wella Professionals και επιλέξτε το χρώμα βαφής που σας ταιριάζει, από μια πλούσια παλέτα φυσικών και μοντέρνων αποχρώσεων και χρωμάτων.

Εμείς διαθέτουμε επαγγελματικές βαφές μαλλιών χωρίς αμμωνία όπως την Matriχ Color Sync Watercolors Ζωηρό Πράσινο των 90ml. Διαθέτουμε οξυζενέ όπως την οξειδωτική κρέμα L'Oreal Professionnel Oxydant 12% 40vol των 1000ml. Για να επιτευχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής σας εκτός από τις κατάλληλες βαφές θα πρέπει να επιλέξετε και τα αντίστοιχα αξεσουάρ. Επιλέξτε για παράδειγμα γάντια όπως τα Chi Professional Reusable Γάντια και τη χτένα σιλικόνης CHI Silicone Micro Fiber Comb SL70, για εύκολο και αποτελεσματικό styling. Εάν ψάχνετε και επιθυμείτε να αγοράσετε ξανοιχτικές σκόνες- ντεκαπάζ, όπως για παράδειγμα είναι η σκόνη Schwarzkopf Professional Igora Royal Vario Blond Plus των 450g, μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Δώστε στα μαλλιά σας ένα όμορφο και λαμπερό χρώμα. Αποκτήστε τη βαφή της αρεσκείας σας γρήγορα, άμεσα και οικονομικά και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά. Επωφεληθείτε από τις συχνές μας προσφορές. Οι καλύτερες επαγγελματικές βαφές μαλλιών βρίσκονται εδώ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, Ariane.gr. 
Aksesouar
Oxidotika
Ntekapaz
Vafio
L'Oreal Professionnel
majirel
inoa
Wella
wella-koleston
ilumina-color
Schwarzkopf
Schwarzkopf-Blondme
Schwarzkopf-Essensity
Hair Touchup
Morocanoil
Loreal Serioxyl
CHI-Conditioner
Labelm
ColorWow
Matrix
Radicorganic
Keratherapy
SPmen