Καθαρισμός

Καθαρισμός

Ο καθαρισμός προσώπου αποτελεί την νούμερο ένα μέθοδο απομάκρυνσης των ρύπων και των πόρων από την επιδερμίδα του προσώπου. Ανακουφίζει το δέρμα καθώς αποφράσσει τους πόρους, απομακρύνει την περιττή λιπαρότητα και τους ρύπους όπου το περιβάλλον αφήνει στην επιδερμίδα.  

 

Υπάρχουν δύο είδη καθαρισμών, το πρώτο γίνεται από δερματολόγους ή αισθητικούς και αποτελεί μια διαδικασία που πραγματοποιείτε 1-2 φορές το χρόνο. Το δεύτερο είδος καθαρισμού, είναι αυτό που γίνεται στο σπίτι με ειδικά προϊόντα για καθαρισμό προσώπου.  

 

Αυτά τα προϊόντα μπορεί να είναι σαπούνια, αφροί, peeling, serums ή λάδια προσώπου ειδικά για καθαρισμό. Πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στην επιλογή των προϊόντων αυτών καθώς πρέπει να είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα, αφού χρησιμοποιούνται στην ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου. Ακόμη, η επιλογή προϊόντων καθαρισμού προσώπου είναι καθαρά ατομική καθώς η κάθε επιδερμίδα έχει το δικό της τύπο και τις δικές της ανάγκες.  

 

Οι πολύ ξηρές επιδερμίδες για παράδειγμα, χρειάζονται προϊόντα που να ενυδατώνουν πέρα από τον καθαρισμό που θα κάνουν. Ενώ μια λιπαρή το αντίθετο.  

 

Επιλέξτε μέσα από μια τεράστια γκάμα από προϊόντα για καθαρισμό προσώπου από τις εταιρείες Lavera, Weleda και άλλες πολλές και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που τρέχουν στο ariane.gr!