Μακιγιάζ

Μακιγιάζ

Με τον όρο μακιγιάζ εννοούμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα καλλυντικά προϊόντα για να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου ή να κρύψουμε ατέλειες. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη μακιγιάζ, ανάλογα τον λόγο για τον οποίο βαφόμαστε. Για παράδειγμα, το νυφικό μακιγιάζ, το θεατρικό μακιγιάζ, το 3D μακιγιάζ κ.α. 

 

Μερικά από τα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο μακιγιάζ είναι το foundation, το concealer, το ρουζ, μολύβια ματιών, χειλιών αλλά και κραγιόν.  Το μακιγιάζ αποτελεί συνδυασμό όλων αυτών για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που επιθυμεί η κάθε γυναίκα. Βρείτε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στη δική σας επιδερμίδα και δοκιμάστε νέα πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι ειδικοί.  

 

Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό τύπο δέρματος άρα και διαφορετικές ανάγκες στο μακιγιάζ της. Γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν προϊόντα μακιγιάζ για κάθε τύπο δέρματος. Για παράδειγμα, οι λιπαρές επιδερμίδες χρησιμοποιούν προϊόντα χωρίς λάδι για να μην γίνονται περισσότερο λιπαρές. 

 

Επιλέξτε μέσα από μια τεράστια γκάμα από προϊόντα μακιγιάζ από τις εταιρείες Nip & Fab, Beauty is life και άλλες πολλές και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που τρέχουν στο ariane.gr!