Αποκτήστε το look της Katie Holmes, με τα πολυτελή προϊόντα Alterna

“Αν έπρεπε να επιλέξω μόνο μία λέξη για να περιγράψω αυτό που συμβαίνει στα μαλλιά μου όταν χρησιμοποιώ τα Alterna, θα ήταν ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ”.

  - Katie Holmes

Σχετικά με την  Alterna

Η Alterna είναι πρωτοπόρος στις πολυτελείς συνθέσεις για την περιποίηση μαλλιών, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες από το 1997. Η φιλοσοφία των προϊόντων της είναι ότι το τι περιέχεται στις συνθέσεις είναι το ίδιο σημαντικό με το τι δεν περιέχεται.

Σειρά Caviar Anti-Aging

Γυρίστε πίσω τους δείκτες του χρόνου. Υπερ-ενισχυμένα συστατικά όπως το αποκλειστικό “Σύμπλεγμα Αντιγήρανσης”, επαναφέρουν τη δύναμη, τη ζωντάνια, τη λάμψη και την ελαστικότητα, για πιο υγιή και πιο νεανικά μαλλιά. Κάθε σύνθεση θωρακίζει τα μαλλιά σας ενάντια στο χρόνο, ενώ επανορθώνει και προλαμβάνει τις συνέπειες από τη φυσική, περιβαλλοντική και χημική γήρανση.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Caviar Anti-Aging περιλαμβάνουν:

- Εκχύλισμα από Χαβιάρι: Πηγή πλούσια σε λιπαρά οξέα Ωμέγα 3, προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη και ελαστικότητα.
- Σύμπλεγμα Αντιγήρανσης (Age Control Complex): Περιέχει εκχύλισμα από Χαβιάρι και βιταμίνη C.
- Θαλάσσιο Μετάξι (Seasilk): Ένα μείγμα από πανίσχυρα θαλάσσια βότανα, το οποίο παρέχει εξαιρετική ενυδάτωση.

Το αποτέλεσμα; Μαλλιά πιο νεανικά στην όψη, μετά από μία μόνο χρήση.

Βρείτε όλα τα προϊόντα της σειράς Caviar Anti-Aging εδώ.

Σειρά Bamboo

Κάθε προϊόν της οικολογικής, κομψής σειράς Bamboo περιέχει αγνό, Οικολογικά  Πιστοποιημένο Εκχύλισμα Bamboo για να δώσει άμεσα ώθηση στη φυσική δύναμη και ελαστικότητα της τρίχας.

Ορισμένα από τα πολύτιμα φυσικά συστατικά που περιέχονται στα προϊόντα της σειράς Bamboo είναι το Έλαιο Kandi, το Ινδικό Φραγκοστάφυλλο, η Ρίζα Maca, το Εκχύλισμα Πεπονιού από την Καλαχάρι και η Ρίζα Μπλε Yucca.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Bamboo είναι χωρίς θειικό άλας, χλωριούχο νάτριο, parabens, φθαλικές ενώσεις, γλουτένη, συνθετικές χρωστικές, παραφινέλαιο, βαζελίνη, DEA, TEA και PABA.

Το αποτέλεσμα; Όμορφα, υγιή μαλλιά χωρίς συμβιβασμούς.

Βρείτε όλα τα προϊόντα της σειράς Bamboo εδώ.

Σειρά Ten

Εμπλουτισμένη με το τέλειο μείγμα από 10 από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά στον κόσμο, αυτή η υπερ-ενισχυμένη με θρεπτικά συστατικά σειρά σας βοηθάει να φέρετε τα μαλλιά σας στο ύψος της τελειότητας.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Ten περιλαμβάνουν έλαιο από Σπόρο Σταφυλιού Καμπανίας, Αραβικό Λιβάνι, Εκχύλισμα Αφρικανικού Κακάο, Κλείδωμα Χρώματος, Σύμπλεγμα Αντιγήρανσης με Χαβιάρι, Βουλγαρικό Ηράνθεμο, Μαροκινή Φλούδα Αγκαθιού, Έλαιο Λευκής Τρούφας, Υαλουρονικό Οξύ και Άνθος Αρνικής.

Το αποτέλεσμα; Τα μαλλιά μεταμορφώνονται στη στιγμή από συνηθισμένα σε εξαιρετικά.

Βρείτε όλα τα προϊόντα της σειράς Ten εδώ.

Εάν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε το look της Katie Holmes, μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα Alterna εδώ.
Αποκτήστε το look της Katie Holmes, με τα πολυτελή προϊόντα Alterna