Μάθετε τα μυστικά των Matrix Oil Wonders

Μάθετε τα μυστικά των Matrix Oil Wonders
01-10-2014
Έχετε αναρωτηθεί τι μπορούν να κάνουν τα λάδια για τα μαλλιά σας;

Ζήστε την μεταμόρφωση των μαλλιών σας από τα Matrix Oil Wonders. Η πιο ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης λαδιών, εμπνευσμένα από αρχαία τελετουργικά ομορφιάς από την Ινδία, τον Αμαζόνιο και την Αίγυπτο.

Ε: Είναι πράγματι τα Oil Wonders για όλους τους τύπους μαλλιών;
Α: Ναι, μέσα από έρευνες, αποδείχθηκε ότι όλη η σειρά των Oil Wonders μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά. Οι φόρμουλες είναι ελαφριάς σύνθεσης και απορροφώνται άμεσα από την τρίχα. Όταν χρησιμοποιείτε τα λάδια σε πολύ λεπτά μαλλιά, ξεκινήστε πατώντας μία φορά την αντλία. Σε πιο πυκνά μαλλιά, προσθέστε όσο περισσότερο λάδι χρειάζεται.

Ε: Μπορούν όλα τα προϊόντα να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια σε βαμμένα μαλλιά;
Α: Ναι, όλες οι φόρμουλες ενυδατώνουν και προστατεύουν τα βαμμένα μαλλιά.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσότερα από ένα προϊόντα σε κάθε χρήση;
Α: Ναι, εξαρτάται από το τελικό αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε, μπορείτε να τα αναμίξετε και να τα συνδυάσετε. Όλα τα προϊόντα μπορούν να συνδυάζονται ή να αναμιγνύονται για αποτελέσματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Ε: Είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί κάποιο από τα λάδια με υπηρεσία βαφής;
Α: Ναι, πατώντας την αντλία 1-3 φορές του Egyptian Hibiscus Oil μπορείτε να το προσθέσετε στο μείγμα της βαφής, προσφέροντας έτσι μια αναζωογονητική υπηρεσία για πιο απαλά και μαλακά αποτελέσματα. Εφαρμόστε την βαφή, ακολουθήστε την διαδικασία και χρησιμοποιήστε σαμπουάν όπως συνήθως. Αν προσθέσετε περισσότερη ποσότητα λαδιού από αυτή που προτείνεται, μπορεί να προκληθεί αραίωση της φόρμουλας και να δώσει άνισα αποτελέσματα. 

Ε: Χρειάζεται θερμότητα για να λειτουργήσουν τα λάδια;
Α: Όχι, δεν χρειάζεται θερμότητα για να λειτουργήσουν τα λάδια, ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε θερμότητα, τα λάδια θρέφουν ακόμα περισσότερο σε βάθος το στέλεχος των μαλλιών και ενισχύεται η απαλότητα και η λάμψη.

Ε: Πόση ποσότητα λαδιού μπορώ να χρησιμοποιώ;
Α: Αυτό εξαρτάται από το είδος της εφαρμογής που επιλέγετε να κάνετε. Στην πραγματικότητα, εξαρτάται από τον τύπο μαλλιών και την υφή. Ξεκινήστε με μικρή ποσότητα και προσθέστε περισσότερο αν χρειάζεται. Προτείνεται να πιέσετε 1-3 φορές την αντλία, αλλά και πάλι, εξαρτάται από την υφή των μαλλιών.

Ε: Μπορώ να αναμίξω τα λάδια με τα άλλα δύο προϊόντα της σειράς;
Α: Ναι, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε να φτιάξετε coctails λαδιών, να αναμίξετε και να συνδυάστε τα προϊόντα για να δημιουργήσετε την δική σας εμπειρία με τα Oil Wonders.

Ε: Τι σημαίνει “Oil Shampoo”;
Α: Το Oil Wonders Shampoo με ελαφριά υφή είναι εμπλουτισμένο με Moroccan Argan Oil, έχει μια μοναδική τεχνολογία, σύμφωνα με την οποία τα μικροσωματίδια λαδιού είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα, για απαλό καθαρισμό και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προσφέρει απαλότητα και λάμψη.

Ε: Είναι οι θεραπείες με αυτά τα λάδια για υψηλές απαιτήσεις;
Α: Ναι, υπάρχουν καλά διαμορφωμένες φόρμουλες για υψηλές απαιτήσεις.
 - Σύστημα με Oil Wonders Shampoo, Oil Wonders Conditioner και Indian Amla Oil. Προσφέρει 4X δύναμη, από μέσα προς τα έξω.
 - Σύστημα με Oil Wonders Shampoo, Oil Wonders Conditioner και Amazonian Murumuru Oil. Διατηρεί λεία τα μαλλιά για 72 ώρες.
 - Σύστημα με Oil Wonders Shampoo, Oil Wonders Conditioner και Egyptian Hibiscus Oil. Επαναφέρει την ζωντάνια του χρώματος στα βαμμένα μαλλιά με 75% περισσότερη λάμψη.

Ε: Γιατί δεν έχουν όλα τα προϊόντα το ίδιο άρωμα;
Α: Τα Oil Wonders Shampoo και Oil Wonders Conditioner έχουν ως βασικό συστατικό το Moroccan Argan Oil και προσφέρουν το ίδιο ταξίδι στο άρωμα (με κορυφαίες νότες Μανταρινιού, Πεπονιού και Άνθη Δροσιάς). Τα 3 λάδια έχουν διαφορετικά συστατικά και αρώματα καθώς σας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Το Indian Amla Oil περιέχει έλαιο Amla από την Ινδία, για το οποίο δημιουργήθηκε ένα εξωτικό άρωμα με κορυφαίες νότες Κάρδαμου, Κίτρου και Μανταρινιού. Το Amazonian Murumuru Oil περιέχει έλαιο Murumuru από τον Αμαζόνιο, για το οποίο δημιουργήθηκε ένα δροσερό, δελεαστικό άρωμα με κορυφαίες νότες από τα Δάση της Ζούγκλας, Χυμό Λεμονιού και Νερό της Βροχής. Τέλος, το Egyptian Hibiscus Oil περιέχει έλαιο Ιβίσκου από την Αίγυπτο και δημιουργήθηκε ένα γοητευτικό άρωμα με κορυφαίες νότες Γιασεμιού, Άνθη Νερατζιάς και Πράσινου Αχλαδιού.
 
Εφόσον θέλετε να μεταμορφώσετε και τα δικά σας μαλλιά, βρείτε όλα τα προϊόντα Matrix Oil Wonders εδώ.