Επαγγελματικά σεσουάρ Valera

Επαγγελματικά σεσουάρ Valera
04-06-2015
Με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες, η Valera είναι μία Ελβετική εταιρεία, που παράγει τα επαγγελματικά προϊόντα στο ίδιο της το εργοστάσιο, στην Ελβετία. Για περισσότερα από 60 χρόνια, η Valera κατασκευάζει ηλεκτρικά εργαλεία που όχι μόνο δημιουργούν επαγγελματικό styling, αλλά φροντίζουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά.

Εκτός από τα πανίσχυρα μοτέρ που ενσωματώνουν τα σεσουάρ, στόχος της εταιρείας είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής, με αποκορύφωμα το μοντέλο Valera Swiss Power4Ever 2400Watt, το οποίο εγγυάται περισσότερες από 10.000 ώρες λειτουργίας.

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό, είναι το ακροφύσιο που δε θερμαίνεται και μπορείς να το αγγίξεις κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σεσουάρ. Το περιστρεφόμενο καλώδιο με την τεχνολογία Rotocord, αποτελεί ένα πλεονέκτημα που χαρίζει μεγάλη ευκολία κατά τη χρήση του, καθώς έχει τη δυνατότητα περιστροφής κατά 360ο.

Η γκάμα των σεσουάρ αποτελείται από πολλά μοντέλα, τα οποία καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του επαγγελματία κομμωτή, αλλά είναι ιδανικά και για οικιακή χρήση. Φυσικά, υπάρχει μεγάλη πληθώρα από διάφορα αξεσουάρ, όπως φυσούνες, βάσεις τοίχου και προστατευτικές θήκες.

Η εγγύηση όλων των προϊόντων Valera έχει διάρκεια 1 χρόνο, με άμεση αντικατάσταση και όχι με επισκευή, όπως γίνεται συνήθως.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα Valera ΕΔΩ.