Ανταύγειες για όλα τα γούστα

Ανταύγειες για όλα τα γούστα

 

Αν νιώθεις πως ήρθε ο καιρός για μία αλλαγή στα μαλλιά σου και αισθάνεσαι πως χρειάζεσαι λίγο φως στο πρόσωπο σου η λύση είναι οι ανταύγειες. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές που μπορείς να ζητήσεις από την κομμώτρια σου σχετικά με τις ανταύγειες μαλλιών. Εμείς, θα σε ενημερώσουμε για τις πιο διαδεδομένες ώστε να επιλέξεις την πιο ταιριαστή μέθοδο στα δικά σου μαλλιά.

Οι ξανθές ανταύγειες είναι μία πολύ δημοφιλής επιλογή, αφού ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε χρώμα και μήκος μαλλιών και φωτίζουν και το πρόσωπο, ανεξάρτητα από τον τύπο της επιδερμίδας – κυρίως επειδή υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές αποχρώσεις ξανθού χρώματος.

 

Ξανθές ανταύγειες σε χάλκινα μαλλιά

Η ζεστή απόχρωση του χάλκινου μπορεί να απογειωθεί με μερικές ξανθές ανταύγειες!

Αν η βάση των μαλλιών σου είναι καστανο-κόκκινη, οι πυρόξανθες ανταύγειες θα αναδείξουν το κούρεμά σου και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

 

Πλατινέ Ξανθές Ανταύγειες σε Μαύρα μαλλιά

Αν είσαι μελαχρινή με ανοιχτόχρωμα μάτια και δέρμα, τότε οι πλατινέ ξανθές ανταύγειες είναι ό,τι πρέπει για σένα!

Φωτίζουν το πρόσωπο και δίνουν έναν νεανικό αέρα στα μαλλιά σου. Η αντίθεση αυτή είναι υπέροχη και ιδιαίτερα εντυπωσιακή!

 

Χρυσόξανθες Ανταύγειες σε Μαύρα Μαλλιά

Οι χρυσόξανθες ανταύγειες στα μαύρα μαλλιά είναι η ιδανική επιλογή σε μια σταρένια επιδερμίδα. Οι αντιθέσεις που δημιουργούνται, τονίζουν τα  χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

 

Χρυσές Ανταύγειες σε Καστανά Μαλλιά

Οι χρυσές ανταύγειες στα καστανά μαλλιά είναι για γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους αλλά αποζητούν μια αλλαγή σε φυσικούς τόνους.

 

Το όμορφο εφέ καστανού και ξανθού θυμίζει τις φυσικές ανταύγειες που δημιουργεί ο ήλιος στα μαλλιά το καλοκαίρι.

 

 

 

Ανταύγειες για όλα τα γούστα