Θερμοπροστατευτικά προϊόντα μαλλιών

Θερμοπροστατευτικά προϊόντα μαλλιών

Αν τα εργαλεία θερμότητας και το πιστολάκι μαλλιών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής φροντίδας των μαλλιών σας, τότε χρειάζεστε σίγουρα ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν. Λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών στις οποίες λειτουργούν τα εργαλεία styling μπορεί να αφυδατώσουν τα μαλλιά σπάζοντας τους δεσμούς κερατίνης της τρίχας και καταστρέφοντας την ελαστικότητα της. Τα θερμοπροστατετικά προϊόντα μπορούν να θωρακίσουν τα μαλλιά σας, απέναντι στις φθορές που προκαλούνται από τη θερμότητα.

Ουσιαστικά, τα θερμοπροστατευτικά προϊόντα ενυδατώνουν την τρίχα και δημιουργούν γύρω της ένα προστατευτικό φιλμ το οποίο δεν αφήνει να διαφύγει η υγρασία κρατώντας την τρίχα ελαστική και εμποδίζοντας έτσι το σπάσιμο της. Ακόμη, καθώς τα θερμοπροστατευτικά προϊόντα μαλλιών είναι leave-in προϊόντα, δηλαδή δεν χρειάζονται ξέβγαλμα, κρατούν τα μαλλιά ενυδατωμένα και μυρίζουν υπέροχα.

Μπορείτε να ψεκάσετε σε νωπά μαλλιά πριν το στέγνωμα και έπειτα να στεγνώσετε εντελώς τα μαλλιά πριν χρησιμοποιήσετε κάποιο εργαλείο styling. Θέλει πολλή προσοχή να μην χρησιμοποιήσετε κανένα θερμό εργαλείο αν τα μαλλιά σας είναι υγρά καθώς η μεγάλη θερμότητα θα τα στεγνώσει απότομα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα καούν και θα σπάσουν. Επομένως, πρώτα θα απλώσετε σε όλο το μήκος των μαλλιών θερμοπροστατευτικό προϊόν και έπειτα θα στεγνώσετε και θα προχωρήσετε στο styling.

To Ariane.gr σας προτείνει τα καλύτερα θερμοπροστατευτικά προϊόντα μαλλιών

 

  1. LOreal Professionnel New Pro Longer Θερμοπροστατευτική Kρέμα Κατά Της Ψαλίδας 150ml

    Η Pro Longer Leave In Κρέμα Επανόρθωσης από τη L'Oreal Professionnel για Μήκη & Άκρες, με τη δύναμη του FILLER-A100 και των Αμινοξέων, προσφέρει ανάλαφρη υφή στα μακριά μαλλιά με λεπτές άκρες, συμβάλλοντας στην άμεση επανόρθωση της τρίχας και στην προστασία των μαλλιών από θερμότητα μέχρι και τους 230°C/450°F.

    Η επαγγελματική σύνθεσή της αφήνει τα μαλλιά πιο δυνατά και πιο λαμπερά, από τα μήκη ως τις άκρες.

  2. Wella Professionals Eimi Thermal Image 150ml

    Προστατεύει τα μαλλιά σας ενώ χρησιμοποιείτε εργαλεία styling που εκπέμπουν θερμότητα. Η φάση 1 σχεδιάστηκε για να θρέφει και να προστατεύει τα μαλλιά από θερμότητα έως 220°C.Κατά τη φάση 2 τα μαλλιά σας γίνονται απαλά, για ένα λαμπερό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

  3. Kerastase Nectar Thermique 150ml

    Θρεπτικό, θερμοπροστατευτικό γαλάκτωμα λάμψης, το Nectar Thermique 150ml, δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας ενάντια στη θερμότητα των ηλεκτρικών εργαλείων και που προκαλεί φθορά στα μαλλιά.  Σχεδιασμένο για τη φροντίδα των κανονικών προς ξηρών μαλλιών.

     

  4. CHI 44 Iron Guard Spray 250ml

    Spray που προστατεύει από τη θερμότητα των συσκευών styling. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Η κεραμική δύναμη προσφέρει εξαιρετική προστασία από την θερμότητα στα μαλλιά κατά τη διάρκεια του styling με κεραμικά εργαλεία.Τα μαλλιά  παραμένουν μεταξένια και λαμπερά, με μεγαλύτερη διάρκεια στο styling.Σύνθεση χωρίς paraben.

     

  5. Macadamia Professional Oil Infused Hair Repair Thermal Protectant Spray 148ml

Το Macadamia Professional Thermal Protectant Spray είναι ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα ενώ παράλληλα αναδομεί την τρίχα και αποτρέπει το φριζάρισμα. Παρέχει θερμική προστασία έως και 232 βαθμούς Κελσίου. Το Macadamia Professional Thermal Protectant Spray περιέχει το αποκλειστικό Pro Oil Complex, ένα μείγμα θεραπευτικών Macadamia και Argan Oils, τα οποία θρέφουν βαθιά, αναδομούν και προστατεύουν τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω χωρίς να τα βαραίνουν.

Θερμοπροστατευτικά προϊόντα μαλλιών