Σαμπουάν Τριχόπτωσης Kerastase: Τα 7 καλύτερα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης!

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ακούσει να λένε πως τα μαλλιά μας είναι η δύναμή μας. Και αυτό είναι αλήθεια καθώς τα μαλλιά αποτελούν αναπόσπαστο χαρακτηριστικό της εμφάνισής μας. Χαρίζουν αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και πολλές φορές εκδηλώνουν στοιχεία της προσωπικότητας και του στυλ μας. Τι γίνεται όμως όταν έχουμε ενδείξεις αραίωσης μαλλιών  ή ακόμα και τριχόπτωσης; Ποια είναι τα αίτια της τριχόπτωσης των μαλλιών; Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, πολλά και ποικίλα. Κυριότερη αιτία θεωρείται η σκλήρυνση του κολλαγόνου που οδηγεί στην ελλιπή θρέψη των μαλλιών. Πείτε αντίο στην ενοχλητική τριχόπτωση με τα σαμπουάν τριχόπτωσης Kerastase που βρήκαμε για σας!

Να επισημανθεί, πως η τριχόπτωση δεν περιορίζεται σε φύλο και ηλικία. Αρκετές γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών έχουν έρθει αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της τριχόπτωσης, ο οποίος κατηγοριοποιείται στην εποχιακή και στην χρόνια τριχόπτωση.

 

Εποχιακή Τριχόπτωση:
Η εποχιακή τριχόπτωση όπως μπορούμε να προϊδεάσουμε και από τα συμφραζόμενα, συμβαίνει κάποιες συγκεκριμένες εποχές μέσα στον χρόνο. Συνήθως παρατηρούμε αυξημένη τριχόπτωση το Φθινόπωρο, όπως τα φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα κάπως έτσι πέφτουν και τα μαλλιά μας. Η εποχιακή τριχόπτωση επιστρέφει ξανά και δυστυχώς «δυναμικά» την Άνοιξη. Πιθανή αιτία είναι πως με την γενικότερη ανανέωση της εποχής, συμπίπτει και με την ανανέωση των κυττάρων μας σε πιο γοργούς ρυθμούς απ’ ό,τι τον χειμώνα. Το καλό με την εποχιακή τριχόπτωση είναι πως αποτελεί παροδικό και αναστρέψιμο φαινόμενο και δεν χρειάζεται να μας ανησυχεί αρκεί να λάβουμε έγκαιρα τα μέτρα μας! Η Kérastase με μια πρωτοποριακή και καινοτόμα σειρά προϊόντων μας δίνει την λύση που χρειαζόμαστε! Σαμπουάν τριχόπτωσης Kérastase Bain Prevention από την σειρά Spécifique. Αποτέλεσμα ; Πιο πυκνά μαλλιά και με περισσότερο όγκο.

Έτσι, το τριχωτό της κεφαλής ξαναβρίσκει τη μέγιστη λειτουργική ισορροπία του. Και για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε το με την μάσκα τριχόπτωσης Kerastase Masque Densite

Πρώτα απ'όλα, είναι εμπλουτισμένη με Stemoxydine®, ένα μοχλό πύκνωσης μαλλιών και επίσης περιέχει υαλουρονικό οξύ. Με την λεπτή υφή της, αποτελεί μάσκα για απαλά μεταξένια μαλλιά.

Εάν εντυπωσιαστήκατε από τα παραπάνω προϊόντα έχουμε να σας προτείνουμε το Kerastase Densite Σετ, το οποίο αποτελείται από το δυναμωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης Kérastase Bain Densite και την μάσκα Kérastase Masque Densite. Αποκτήστε και επωφεληθείτε από το Kérastase Densite Σετ σε προσφορά.

Εάν όμως διακρίνετε ορατή αραίωση σε συνδυασμό με έντονη τριχόπτωση, η Kérastase έχει να σας προτείνει μια εντατική θεραπεία που διαρκεί μόνο 6 εβδομάδες για άμεση μείωση της τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών.

Μία συμπυκνωμένη θεραπεία με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ενισχύει την ανθεκτικότητα της τρίχας και μειώνει το σπάσιμο των μαλλιών κατά το χτένισμα. Ακόμα, τονώνει, ενισχύει και δυναμώνει τα μαλλιά μας.

 

Χρόνια Τριχόπτωση:
Η χρόνια τριχόπτωση αφορά άνδρες και γυναίκες που ταλαιπωρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα από τον εφιάλτη της απώλειας μαλλιών. Ποτέ δεν είναι όμως αργά για αναστρέψιμα ορατά αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε επειδή η Kérastase έχει προνοήσει και για εσάς και τις ανάγκες σας! Η βραβευμένη σειρά σαμπουάν τριχόπτωσης Kerastase Densifique έχει κερδίσει το κορυφαίο διεθνές βραβείο ομορφιάς Prix De Beaute, του περιοδικού Votre Beaute, για το έτος 2014 και αυτό όχι άδικα. Αφού σας προσφέρει την πιο αποτελεσματική θεραπεία γέννησης της τρίχας, που αποκαλύπτει 1700 νέες τρίχες σε 3 μήνες χρήσης.

Ενεργοποιεί την πυκνότητα στα μαλλιά και χαρίζει περισσότερο σώμα σε 10 μέρες και περισσότερη πυκνότητα σε 30 μέρες. Η σύνθεση του είναι υποαλλεργική, καθώς δεν περιέχει ίχνος parabens. Περιέχει βιταμίνες B3, B5 & B6 οι οποίες δρουν σαν ορός θρέψης, κατάλληλος για τις πρώτες στιγμές της ζωής της τρίχας.

Η βραβευμένη αυτή σειρά προσφέρει επίσης και ορό που ενεργοποιεί την πυκνότητα των λεπτών μαλλιών. Είναι το γνωστό και βραβευμένο Kerastase Densifique Serum Jeunesse ο ορός για λεπτά μαλλιά.

Ιδανικό για άντρες και για γυναίκες που θέλουν να αυξήσουν την πυκνότητα των μαλλιών τους. Ορός για άμεση απαλότητα, υφή, λάμψη και σώμα στην τρίχα.

Σαμπουάν Τριχόπτωσης Kerastase
Θαυματουργά προϊόντα κατά της ανδρικής τριχόπτωσης
Αν και αναφέραμε πως η τριχόπτωση δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στα δύο φύλα, θα μπορούσαμε να πούμε πως η ανδρική τριχόπτωση στατιστικά με την γυναικεία είναι ελάχιστα συνηθέστερη. Συγκεκριμένα, η ανδρική τριχόπτωση εμφανίζεται στο 25% ενώ, ενδέχεται να εμφανίσει αραίωση μαλλιών στην κορυφή μέχρι τα 30 και ο αριθμός αυτός διπλασιάζεται στο 50% μέχρι την ηλικία των 45-50 ετών.

Οι αιτίες της αλωπεκίας, του ιατρικού όρου της τριχόπτωσης, είναι πολλές όμως υπάρχει και πάλι τρόπος αντιμετώπισης της τριχόπτωσης! Η Kerastase έρχεται ξανά να δώσει λύση στην κρίση του ανδρικού φύλου με την εκπληκτική σειρά Densifique κατά της ανδρικής αραίωσης και τριχόπτωσης! Το σαμπουάν τριχόπτωσης Kerastase Bain Densité Homme είναι ειδικά σχεδιασμένο για άντρες, με ορατή έλλειψη πυκνότητας.

Σαμπουάν για υγιή ανάπτυξη της τρίχας, χαρίζοντας πιο δυνατά, πυκνά και πλούσια μαλλιά, ενώ παρέχει ισχυρή καθαριστική δράση. Ιδανικό για συχνή χρήση.

Τέλος, για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης για την αύξηση της πυκνότητας των ανδρικών μαλλιών η Kerastase προτείνει την αποτελεσματική θεραπεία τριχόπτωσης  Kerastase Densifique Homme Σωληνάρια.

Ως αποτέλεσμα, ενεργοποιεί την πυκνότητα στα μαλλιά και χαρίζει περισσότερο σώμα σε 10 μέρες και περισσότερη πυκνότητα σε 30 μέρες. Αποκαλύπτει μέχρι και 1000 νέες τρίχες, οι οποίες ήταν ανενεργές. Η συγκεκριμένη θεραπεία διαρκεί σχεδόν 3 μήνες. Υποαλλεργική σύνθεση χωρίς paraben.

Σαμπουάν Τριχόπτωσης Kerastase: Τα 7 καλύτερα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης!