Σαμπουάν για ξανθά μαλλιά Kerastase! Τα 5 καλύτερα γυναικεία προϊόντα για βαμμένα μαλλιά!



Η άνοιξη μας περιμένει στην στροφή και εσύ σκέφτεσαι πως χρειάζεσαι μια ανανέωση, όπως μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου; Σκέφτεσαι πως θα χρειαζόσουν ένα πιο φωτεινό και λαμπερό χρώμα, για να συμβαδίζει με την φωτεινότητα της εποχής; Τα ξανθά μαλλιά, λοιπόν είναι το χρώμα που θα δώσει τον αέρα ανανέωσης που ζητάς! Όμως γενικά όλοι γνωρίζουμε πώς τα ανοιχτόχρωμα βαμμένα μαλλιά χρειάζονται μεγαλύτερη φροντίδα από ότι τα σκουρόχρωμα.Το σαμπουάν για ξανθά μαλλιά Kerastase σας δίνει την λύση όπως θα δείτε παρακάτω.

Γιατί χρειάζονται μεγαλύτερη φροντίδα τα ξανθά βαμμένα μαλλιά;

Το χρώμα των βαμμένων ξανθών μαλλιών θαμπώνει και γίνεται πιο κίτρινο από ότι πρέπει. Αυτό συμβαίνει κυρίως του καλοκαιρινούς μήνες. Όπου ο ήλιος τα αφυδατώνει, τα ξεθωριάζει και πολλές φορές τα κιτρινίζει. Οι άκρες γίνονται ξηρές και η τρίχα αποδυναμώνεται και σπάει. Γενικά συμπεραίνουμε πως δεν περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Έχουμε βρει τη λύση για να προστατέψεις τα βαμμένα ξανθά μαλλιά σου με λίγα μόλις βήματα!

Σαμπουάν για ξανθά μαλλιά Kerastase

To πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να τα προστατεύσεις και για να τα διατηρήσεις υγιή, είναι η σωστή περιποίηση και η περιποίηση ξεκινά με το λούσιμο. Αρχικά, όμως, χρειάζεται να επιλέξεις το κατάλληλο σαμπουάν για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Η σωστή επιλογή σαμπουάν είναι το α και το ω! Γι’ αυτό και εμείς συστήνουμε τα καλύτερα σαμπουάν του εμπορίου.

Το σαμπουάν για ξανθά μαλλιά Kerastase Blond Absolu Bain Ulrtra-Violet είναι ιδανικό για την εξουδετέρωση πορτοκαλί έως σκούρων κίτρινων υποτόνων. Αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα των μαλλιών. Ενισχύει επίσης τη φωτεινότητα του χρώματος! Τα μωβ σαμπουάν γενικότερα είναι κατάλληλα για την τα βαμμένα ξανθά μαλλιά.



Για εντατική θρέψη και περισσότερη ενυδάτωση Το σαμπουάν για ξανθά μαλλιά Kerastase Blond Absolu Bain Lumiere σε μορφή τζελ αποτοξινώνει απαλά από τους ρύπους ενώ παράλληλα ενυδατώνει την τρίχα σε βάθος. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ενυδατικούς παράγοντες και αφήνει μια εξαιρετικά ανάλαφρη αίσθηση στο τριχωτό.



Καλό το λούσιμο, όμως τι γίνεται στην συνέχεια;

Μετά το λούσιμο, το αμέσως επόμενο βήμα είναι η μια πιο εντατική περιποίηση! Και αυτό γίνεται με την μωβ μάσκα βαθιάς περιποίησης, την μάσκα για ξανθά μαλλιά Kerastase Blond Absolu Masque Ultra-Viole προσφέρει υπέροχο φωτεινό ξανθό χρώμα και επανορθώνει, αναδομεί και θρέφει την τρίχα σε βάθος! Αφήστε να δράσει για 2-3 λεπτά, έπειτα ξεβγάλτε καλά με άφθονο νερό.



Μπορείτε να επωφεληθείτε βέβαια και από την προσφορά του Kerastase Blond Absolu Σετ, στην καλύτερη τιμή της αγοράς για επαγγελματικά σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά. Το οποίο σετ περιέχει το σαμπουάν για ξανθά μαλλιά Kerastase Blond Absolu Bain Ulrtra-Violet, το μωβ σαμπουάν για ξανθά μαλλιά. Και την μάσκα Kerastase Blond Absolu Masque Ultra-Viole.



Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ξανθά μαλλιά Kerastase Blond Absolu Cicaflash το οποίο είναι ένα κρεμώδες τζελ και προσφέρει στα μαλλιά όλη την επανορθωτική δύναμη μιας μάσκας. Συνδυάζει δηλαδή την επανορθωτική δράση μια ισχυρής μάσκας και το ανάλαφρο φινίρισμα μια κρέμας μαλλιών. Θρέφει και επανορθώνει άμεσα την τρίχα από μέσα προς τα έξω. Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, ξεκινώντας από τις ρίζες. Αφήστε να δράσει για 2-3 λεπτά, έπειτα ξεβγάλτε καλά με άφθονο νερό.



Τελευταίο βήμα μα καθόλου παραλείψιμο. Final Touch!

Και κάπως έτσι, φτάνουμε στο τελευταίο βήμα της περιποίησης και φροντίδας των μαλλιών μας. Αφού ακολουθήσαμε τις παραπάνω διαδικασίες με τα προαναφερθέντα προϊόντα για βαμμένα ξανθά μαλλιά το τελικό προϊόν που θα δώσει την τελευταία πινελιά είναι το φορμάρισμα! Ο ορός Kerastase Blond Absolu Cicaplasme δεν ξεβγάζεται και προσφέρει ολοκληρωμένη και εντατική επανόρθωση, για πιο υγιή και δυνατά μαλλιά. Θωρακίζει τις άκρες των μαλλιών και προσφέρει ανάλαφρο φινίρισμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cicaplasme, σαν θρεπτική θεραπεία για τα βαμμένα ξανθά μαλλιά, για το στέγνωμα με το πιστολάκι ή το styling με την ισιωτική. Τέλος, θα λέγαμε πως είναι σαν ορός φινιρίσματος.

Σαμπουάν για ξανθά μαλλιά Kerastase! Τα 5 καλύτερα γυναικεία προϊόντα για βαμμένα μαλλιά!