Ισιωτική μαλλιών με ατμό Vs σίδερο μαλλιών Ποια είναι η διαφορά;

Ισιωτική μαλλιών με ατμό

 Vs

σίδερο μαλλιών

Ποια είναι η διαφορά;

 

Τι είναι η ισιωτική μαλλιών με ατμό;

Είναι ουσιαστικά ένα εργαλείο ισιώματος μαλλιών, αλλά σε μια πιο προηγμένη έκδοση. Μοιάζει με την παραδοσιακή ισιωτική μαλλιών αλλά αυτό το είδος ισιωτικής μαλλιών, χρησιμοποιεί ατμό για να θερμάνει και να ισιώνει τα μαλλιά και είναι λιγότερο βλαβερό από τα παραδοσιακά μηχανήματα ισιώματος. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και το χρησιμοποιείτε ακριβώς όπως μία κανονική ισιωτική, μόνο που υπάρχει και το δοχείο για την προσθήκη του νερού.

 

Ισιωτική με ατμό vs παραδοσιακή ισωτική

 

Μία από τις διαφορές είναι ότι οι πλάκες έχουν τρίχες που ξεχωρίζουν τα μαλλιά, αντίθετα με τις επίπεδες πλάκες στις παραδοσιακές ισωτικές. Ωστόσο, αντί να θερμαίνονται οι κλασσικές πλάκες, οι ισιωτικές με ατμό χρησιμοποιούν τεχνολογία ατμού που προέρχεται από το νερό στον θάλαμο για την παροχή θερμότητας (που είναι ασφαλέστερη για τα μαλλιά). Πιθανόν να χρειάζεται λίγο περισσότερος χρόνος για να ισιώσουν όλα τα μαλλιά το ίδιο, καθώς μπορείτε να τοποθετείτε λίγη ποσότητα μαλλιών τη φορά αλλά το σίγουρο είναι πως γίνεται με περισσότερη ασφάλεια. Τα παραδοσιακά ισιωτικά μαλλιών είναι ταχύτερα και μπορούν να ισιώσουν περισσότερα μαλλιά με κάθε πέρασμα, ειδικά αν έχουν μεγαλύτερες πλάκες .Τα αποτελέσματα της ισιωτικής ατμού είναι παρόμοια με ένα υψηλής ποιότητας παραδοσιακό ισιωτικό μαλλιών και δεν υπάρχουν «καυτά σημεία» στις πλάκες, κάτι που συμβαίνει συχνά σε παραδοσιακά ισιωτικά όταν τμήματα των κεραμικών πλακών αρχίζουν να φθείρονται.

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια ισιωτική με ατμό.

 

Αποφάσισες να αγοράσεις την πρώτη σου ισιωτική και θέλεις να μάθεις πώς να τη χρησιμοποιείς σωστά; Ευτυχώς, αυτά τα εργαλεία είναι πολύ εύκολα στη χρήση, ακολούθησε τις οδηγίες για καλύτερα αποτελέσματα:

 

Λούσε τα μαλλιά σου με σαμπουάν καλής ποιότητας.

Χρησιμοποίησε μια πετσέτα για να τα στεγνώσουν και τοποθέτησε serum ή ένα προϊόν μαλλιών κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σου.

Άφησε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά ή με πιστολάκι για γρηγορότερα αποτελέσματα.

Βάλε στα μαλλιά σου ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα.

Χώρισε τα μαλλιά σε τμήματα και προετοίμασε την ισιωτική ατμού, γεμίζοντας την με την απαιτούμενη ποσότητα νερού.

Άφησε το εργαλείο να θερμανθεί στην επιθυμητή θερμοκρασία.

Πιάσε μια τούφα από το πίσω το μέρος του κεφαλιού σας και τοποθέτησε την ισιωτική κοντά στις ρίζες.

Τράβηξε απαλά την ισιωτική προς τα κάτω ή κάνε το styling που επιθυμείς.

Κάνε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα μαλλιά σας.

Πρόσθεσε λίγο ορό ή λάδι για επιπλέον λάμψη!

 

Στο Ariane.gr θα βρεις την καλύτερη και πιο διάσημη ισιωτική μαλλιών με ατμό από την εταιρεία LOreal Pro, την Steampod v3. Επωφελήσου από τις προσφορές και τα δώρα του Ariane.gr και ζήσε την εμπειρία του πιο silk ισιώματος.

Ισιωτική μαλλιών με ατμό  Vs  σίδερο μαλλιών  Ποια είναι η διαφορά;