10 συμβουλές για απόλυτα λείο styling μαλλιών

10 συμβουλές για απόλυτα λείο styling μαλλιών
07-10-2014
Εάν θέλετε να αποκτήσετε απόλυτα λείο styling σαν μετάξι, οι παρακάτω 10 συμβουλές θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας με ευκολία και ασφάλεια.

1. Κατά τη διάρκεια του στεγνώματος με το σεσουάρ, το ακροφύσιο θα πρέπει να έχει πάντα κατεύθυνση προς τα κάτω. Εκτός από τη λείανση που θα πετύχετε, θα αποτρέψετε τη δημιουργία κόμπων στα μαλλιά.

2. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία του στεγνώματος με το σεσουάρ, χρησιμοποιήστε για 1 λεπτό τον κρύο αέρα. Έτσι, θα κλειδωθεί το τελικό φινίρισμα και θα αναδειχθεί η λάμψη των μαλλιών σας.

3. Χρησιμοποιήστε στρόγγυλη βούρτσα μεσαίου μεγέθους αν έχετε μακριά μαλλιά ή μικρού μεγέθους αν έχετε κοντά μαλλιά. Μη χρησιμοποιείτε μεγάλες βούρτσες επειδή είναι δύσχρηστες.

4. Μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν προστασίας από τη θερμότητα. Πριν από τη χρήση των συσκευών, ψεκάστε ομοιόμορφα μικρή ποσότητα από το label.m Heat Protection Spray.

5. Χρησιμοποιήστε μόνο υψηλής ποιότητας επαγγελματικά σίδερα ισιώματος, όπως τα Max Pro. Θα εξασφαλίσετε άψογο αποτέλεσμα, με ταυτόχρονη προστασία των μαλλιών από τη φθορά.

6. Μη χρησιμοποιήσετε σίδερο ισιώματος όταν τα μαλλιά σας είναι βρεγμένα. Πάντα θα πρέπει πρώτα να τα στεγνώνετε με σεσουάρ, επειδή υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί θραύση της τρίχας.

7. Για λείανση μεγάλης διάρκειας, χρησιμοποιήστε μία κρέμα ισιώματος, όπως την Tecni Art Dual Stylers Sleek & Swing.

8. Κατά τη διάρκεια της χρήσης του σίδερου ισιώματος, μη χωρίζετε τις τούφες σε τμήματα μεγαλύτερα από τη διάσταση της πλάκας. Εάν χρησιμοποιήσετε σίδερο με πλάκες 2,5 εκ., τότε οι τούφες δε θα πρέπει να ξεπερνούν αυτό το μέγεθος.

9. Μην περνάτε πολύ γρήγορα το σίδερο από τα μαλλιά σας και μην το κρατάτε για πολύ ώρα στο ίδιο σημείο. Η συνολική κίνηση που θα κάνετε θα πρέπει να είναι ομαλή και με σταθερό ρυθμό.

10. Εάν έχετε πρόβλημα με το στατικό ηλεκτρισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας, ψεκάστε ομοιόμορφα τα μαλλιά με το Moroccanoil Frizz Control. Εκτός από την απομάκρυνση του στατικού ηλεκτρισμού θα αποκτήσετε και όμορφη λάμψη.