Σαμπουάν για πιτυρίδα kerastase. Πείτε αντίο στην πιτυρίδα και στην ξηροδερμία για πάντα!



Αν έχεις ξηροδερμία τότε αυτό το θέμα σίγουρα σε αφορά. Σαμπουάν για πιτυρίδα kerastase και αποτελεσματική θεραπεία για να τα χρησιμοποιήσεις και να την αποχαιρετήσεις μια για πάντα!

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα ξηροδερμίας. Δυστυχώς όμως, αυτό το πρόβλημα είναι αρκετά αντιαισθητικό και γι’αυτό τον λόγο, πολλές γυναίκες και άνδρες που υποφέρουν από πιτυρίδα θέλουν να απαλλαχθούν από εκείνη. Η ξηροδερμία της κεφαλής πέρα από το αισθητικό κομμάτι, προκαλεί σημαντικές επιπτώσεις και στο θέμα της υγείας, καθώς δημιουργεί έντονο κνησμό και πολλές φορές πληγές στο τριχωτό της κεφαλής! Ήρθε η στιγμή λοιπόν, να πεις αντίο στην ξηροδερμία με το σαμπουάν για πιτυρίδα kerastase που θα αναφερθεί παρακάτω.

Σαμπουάν για πιτυρίδα kerastase.

Για την άμεση απαλλαγή από την ενοχλητική πιτυρίδα λουστείτε με το σαμπουάν για πιτυρίδα Kerastase Bain Anti-Pelliculaire. Το συγκεκριμένο σαμπουάν είναι κατάλληλο για την εξυγίανσης κατά της πιτυρίδας. Καθαρίζει σε βάθος, καταπραΰνει και ενυδατώνει, ανανεώνοντας το τριχωτό της κεφαλής. Με την ειδική της σύνθεση εμποδίζει την επανεμφάνιση της, έως και για 8 εβδομάδες.




Μερικά Tips για το λούσιμο:



Αφού βρέξετε τα μαλλιά σας, δημιουργήστε αρκετό αφρό και κάντε μασάζ στο τριχωτό και στα μαλλιά σας. Αφήστε το σαμπουάν για πιτυρίδα Kerastase Bain Anti-Pelliculaire να ενεργήσει για 1-2 λεπτά. Τέλος, ξεβγάλτε καλά με άφθονο νερό και επαναλάβετε εάν χρειαστεί. Συνιστάται για καθημερινή χρήση.

Εντατική περιποίηση κατά της πιτυρίδας.

Εάν η ξηροδερμία σας έχει φτάσει στο απροχώρητο και επιθυμείτε να απαλλαγείτε όσο το δυνατό πιο γρήγορα, χρησιμοποιείστε τις αμπούλες Kerastase Specifique Abundant Dandruff.




Τεχνολογική Καινοτομία:
  • Octopirox: δρα κατά της πιτυρίδας και των κνησμών.
  • Σύμπλεγμα AOX: θρέφει την τρίχα από τη ρίζα, την ενδυναμώνει και αυξάνει τη ζωτικότητά της.
  • Rhamnose: κορυφαίο συστατικό περιποίησης, με μοναδική ικανότητα αποκατάστασης της ποιότητας του τριχωτού.

Η διάρκεια της συγκεκριμένης θεραπείας είναι 4 βδομάδες, με συχνότητα 3 αμπούλες ανά εβδομάδα. Με το τέλος της θεραπείας, θα πείτε αντίο πιτυρίδα μια για πάντα!
Σαμπουάν για πιτυρίδα kerastase. Πείτε αντίο στην πιτυρίδα και στην ξηροδερμία για πάντα!