Σαμπουάν για μακριά μαλλιά kerastase. Ονειρεύεστε μακριά μαλλιά; Αποκτήστε τα με τα καλύτερα προϊόντ



Με τη σειρά της Kerastase Extentioniste δεν θα χρειάζεστε συχνά κούρεμα. Τα προϊόντα της σειράς είναι υπεύθυνα ώστε προστατεύουν την τρίχα, εμποδίζοντας την δημιουργία ψαλίδας και το σπάσιμο της. Τα αποτελέσματα είναι ορατά έως και 4 εκατοστά μακρύτερα μαλλιά σε 3 μόλις μήνες.

Τα μακριά μαλλιά προσδίδουν γοητεία σε μια γυναίκα αφού τους τονίζουν τη θηλυκότητα και τους ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Πολλές φορές όμως τα μακριά μαλλιά δείχνουν ταλαιπωρημένα και εμφανίζουν έντονη ψαλίδα, αναγκάζοντας όσες τα έχουν να κουρεύουν συχνά τις άκρες τους. Για να αποφύγετε την συχνή επίσκεψη στο κομμωτήριο σας έχουμε την λύση!

Σαμπουάν για μακριά μαλλιά kerastase!

Το σαμπουάν για μακριά μαλλιά Kerastase Extentioniste Bain με το συμπλοκο Creatine R και ταυρίνη ενισχύει την εσωτερική δομή της τρίχας βοηθώντας τη να επανέλθει σε άριστη κατάσταση.



Ακόμα, συμβάλλει στην ενεργοποίηση και στην προστασία της υγείας του περιβάλλοντος του τριχωτού.

Μετά το λούσιμο τι γίνεται;


Αφού έχετε λούσει τα μαλλιά σας, με το σαμπουάν για μακριά μαλλιά Kerastase Extentioniste Bain, στην συνέχεια ακολουθεί μια extra περιποίηση με την μάσκα Kerastase Masque Extentioniste.



Η μάσκα Kerastase Extentioniste Masque ενισχύει την εσωτερική δομή της τρίχας ενώ παράλληλα ενισχύει και θωρακίζει το περιτρίχιο καλύπτοντάς το ομοιόμορφα από την ρίζα ως την άκρη.

Serum, serum είσαι εδώ;

Φυσικά δεν γίνεται να λείπει από μια ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών το serum ή αλλιώς ο ορός μαλλιών. Ο ορός Kerastase Extentioniste Serum συμβάλει στην αποκατάσταση του περιτρίχιου, προστατεύοντας την τρίχα κατά την ανάπτυξη της. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μια ή δυο φορές την εβδομάδα πριν ή μετά το styling.



Kerastase Extentioniste Προσφορά!

Εάν επιθυμείτε να προβείτε στην απόλυτη φροντίδα των μακριών μαλλιών σας με τα προϊόντα που αναφέρθηκαν, επωφεληθείτε από την προσφορά σαμπουάν και μάσκα Kerastase Extentioniste Σετ σε μοναδική τιμή της αγοράς!



Ακόμη μεγαλύτερη προσφορά σε όλα τα παραπάνω προϊόντα Kerastase Extentioniste Ultime Σετ! Το Kerastase Extentioniste Ultimate Σετ για πιο μακριά και δυνατά μαλλιά περιλαμβάνει:Σαμπουάν Ενδυνάμωσης Kerastase Bain Extentioniste 250ml ,Μάσκα Ενδυνάμωσης Kerastase Masque Extentioniste 200ml και Ορός Ενδυνάμωσης Kerastase Serum Extentioniste 50ml.

Σαμπουάν για μακριά μαλλιά kerastase. Ονειρεύεστε μακριά μαλλιά; Αποκτήστε τα με τα καλύτερα προϊόντ