Σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά kerastase. Δώστε τέλος στην λιπαρότητα!


Η λιπαρότητα των μαλλιών αποτελεί συχνό πρόβλημα για άνδρες και γυναίκες. Τα λιπαρά μαλλιά μοιάζουν βρόμικα ενώ μπορεί να λούστηκες πριν από μια μέρα! Πολλοί και ποικίλοι είναι η λόγοι για ένα λιπαρό τριχωτό. Μία βασική αιτία της λιπαρότητας των μαλλιών είναι η υπερβολική παραγωγή ελαίων από τους σμηγματογόνους αδένες του κρανίου. Τους καλοκαιρινούς μήνες η λιπαρότητα είναι πιο έντονη λόγω της εφίδρωσης. Όπως και να έχει η λιπαρότητα μπορεί να μειωθεί και περιοριστεί αρκετά. Αρκεί να φροντίσεις τα μαλλιά σου, όπως με το σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά kerastase και με άλλα προϊόντα της σειράς Specifique ακολουθώντας σωστά τα παρακάτω βήματα!

Σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά kerastase!
Το καθημερινό λούσιμο δεν είναι η λύση στην κρίση της λιπαρότητας, εάν αυτό πιστεύατε έως τώρα! Το ιδανικό λούσιμο των λιπαρών μαλλιών είναι περίπου 3-4 φορές την εβδομάδα. Απίστευτο και όμως αληθινό, καθώς το σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά Kerastase Bain Divalent, της σειράς Specifique δρα κατά της λιπαρότητας και καθυστερεί την εμφάνιση του σμήγματος. Ακόμα, καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό, θρέφει τα μήκη και τις άκρες, προσφέροντας άμεση αίσθηση φρεσκάδας. Με τα λουσίματα του συγκεκριμένου προϊόντος οι αδένες προσαρμόζονται στην αλλαγή και παράγουν λιγότερα έλαια.



Με το σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά Kerastase Bain Divalent τα μαλλιά ανακτούν την απαλότητα και τη λάμψη τους. Ακόμα, θα έχετε την αίσθηση πως μόλις βγήκατε από το ντουζ!

Νιώστε την όλη την δροσιά και την αίσθηση φρεσκάδας που χαρίζει μια μάσκα!



Ο λόγος γίνεται φυσικά, για την Kerastase Specifique Masque Hydra-Apaisant. Τα λιπαρά μαλλιά ερεθίζουν το τριχωτό της κεφαλής και το κάνουν ιδιαίτερα ευαίσθητο. Γι’αυτό η συγκεκριμένη μάσκα καταπραΰνει άμεσα και χαλαρώνει απόλυτα το ευαίσθητο τριχωτό, ενώ αφήνει τα μαλλιά απαλά και ανάλαφρα. Είναι ιδανική για λιπαρά μαλλιά, καθώς η σύνθεσή της δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας.



Σμηγματογόνοι αδένες και επιπτώσεις

Οι σμηγματογόνοι αδένες, αποφράσσουν τις ρίζες και ενδέχεται να οδηγήσουν σε τριχόπτωση μαλλιών ή ακόμα και πιτυρίδα στο τριχωτό της κεφαλής. Δείτε τα καλύτερα σαμπουάν τριχόπτωσης Kerastase:
Σαμπουάν Τριχόπτωσης Kerastase
Σαμπουάν για πιτυρίδα kerastase
Σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά kerastase. Δώστε τέλος στην λιπαρότητα!